Elkészítés: A piskótához a hozzávalókat összekeverjük, mikróban pontosan 3 perc alatt megsütjük.
A vaníliaöntethez a pudingport elkészítünk a leírás szerint, eritrittel édesítjük. 1 púpos evőkanál tojásfehérjeport 0,5 dl vízzel felverünk, hozzákeverjük a pudinghoz, beleszórunk 1 marék diót, 1 marék mazsolát
A csokiöntethez a kakaóport az eritrittel összekeverjük, és apránként adagolva a tejet híg csokikrémet készítünk.
Ha mindezzel megvagyunk, a piskótát kockára vágjuk. Egy tálba tesszük a piskóta felét, rummal meglocsoljuk, ráöntjük a vaníliás és a csokis öntet felét, még egyszer ugyanígy rétegezzük. A tetejét megszórjuk kakaóporral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre