Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dél indiai ananász curry

45 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

  1. A karfiol külső leveleit leszedjük. Cikkekre vágjuk, száraz, forró grillserpenyőbe tesszük, mindkét oldalán átgrillezzük.
  2. Egy másik edényben olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk a mustármagot, a görögszénát, a kurkumát, a curryleveleket, és a chilipaprikát.
  3. Belenyomjuk a fokhagymát, belereszeljük a gyömbért, majd egy perc múlva hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot. Két percig közepes lángon kevergetjük.
  4. Hozzáadjuk a kókusztejet, a lecsepegtetett csicseriborsót és az ananászt. A curryt felforraljuk, majd pár percig főzzük. Basmati rizzsel tálaljuk.

MÉG TÖBB VEGÁN RECEPT VEGÁNMUFLONTÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss