Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Debreceni tokány

MME MME
3 4.5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A húst megmossuk, falatnyi kockákra daraboljuk. A füstölt szalonnát aprókockára vágjuk.

Elkészítés: A szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megfonnyasztjuk. Rádobjuk a húst, fehéredésig sütjük, majd meghintjük a pirospaprikával és a köménnyel. Kevés vízzel felengedjük, lassú tűzön, fedő alatt pároljuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk, megtisztítjuk, húsukat cikkekre vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk. Ha a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a paradicsomot és paprikát, valamint a kolbászt. Együtt készre pároljuk. Hagymás tört burgonyával és savanyúsággal kínáljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 668 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss