Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

David Beckham saját főzőműsort kaphat Amerikában

default user icon
MME
David Beckham lesz az új Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver? Az egykori sztárfocista főzőműsort kaphat az Egyesült Államokban.

Annak ellenére, hogy David Beckham már évekkel ezelőtt felhagyott futballista-karrierjével, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend. Az angol sztár számos terméknek az arca, UNICEF-nagykövet is, és számtalan televíziós műsorba kap felkérést. Beckham szerepelt már barátja, Gordon Ramsay főzőműsorában is, és az általa készített ételt szavazták meg a legjobbnak az amerikai tévénézők. A Food Network pedig meglovagolná Beckham népszerűségét. A hírek szerint azt tervezik, hogy az egykori labdarúgónak 10-15 perces saját főzőműsora lenne.

- Ő nem csak egy híresség volt, aki jópofán elfőzögetett egy szakácsműsorban. David maga az üzlet, aki focistaként széleskörű ismeretekkel rendelkezik az egészséges életmódról - idézte a Daily Star a csatorna egyik munkatársát.

A hírek szerint a műsorokat Ramsay egyik cége gyártaná és jövő év elején kerülnének adásba. Beckham szóvivője azt mondta, hogy amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nincs értelme erről a témáról beszélni.

Ha pedig valakinek kétsége lenne arról, hogy Beckham mennyire ért a főzéshez, az akkor nézze meg a sztár Instagram oldalát. Victoria Beckham nemcsak azért szerencsés, mert a világ egyik legjobbképűbb férfi a férje, hanem azért is, mert a volt focista teljesen otthon érzi magát a konyhában. David Beckham több videót, képet is feltöltött már főzéseiről. Beckham szeret egzotikus ételeket és különféle tésztákat tálalni a családjának. Sőt még egy főzős kurzust is elvégzett.

- Nagyon szeretek főzni, teljesen kikapcsol. Amikor Olaszországban voltam elvégeztem egy kulináris tanfolyamot. A gyerekek imádják az olasz ételeket. Kedvencük a milánói rizottó sárfánnyal  - nyilatkozta Beckham, aki azt is elmondta, hogy feleségének, a Spice Girls egykori énekesnőjének, mit szokott készíteni. - Victoriával könnyű dolgom van. Ő szereti a zöldségeket és a salátát.

EZZEL A ZÖLD SZÖRNNYEL ETETI GYEREKEIT VICTORIA BECKHAM >>> 

MEGLEPŐ! VÁRATLAN BEJELENTÉST TETT GORDON RAMSAY >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss