Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal töltött paprikakarikák

65 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A paprikát körülbelül 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk.
  2. A húst egy tálba tesszük, aztán hozzáadjuk a felaprított hagymát, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprított fokhagymát, a petrezselymet, a kakukkfűvet, a paradicsomszószt, majd sózzuk és borsozzuk. Ha ezzel elkészültünk, összekeverjük egy villával.
  3. A paprikakarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megtöltjük őket az előzőleg elkészített darálthúsos keverékkel. A ketchupot összekeverjük a cukorral, majd megkenjük vele a darálthús tetejét.
  4. Végül 200 fokon, 15-20 percig sütés után kivesszük a sütőből, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 5 perc alatt készre sütjük.

NÉZZÉTEK MEG a pulyka DARÁLT HÚSSAL TÖLTÖTT PAPRIKA ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS:

Ezek is érdekelhetnek

Friss