Elkészítés: A darált húst ízlés szerint fűszerezzük, hozzákeverünk 3 darab tojást, azután a masszából fészkeket rakunk egy kizsírozott tepsibe.
Elkészítjük a gombás tölteléket. Az apróra vágott hagymát kevés zsírban megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát. Piros arannyal, vágott petrezselyemzölddel, borssal, pici sóval ízesítjük, majd megpároljuk. Ha elfőtte a levét, a 4. tojást ráütjük.
A tölteléket a fészkekbe rakjuk, 1-1 szelet sonkával lefedjük. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben az ételt megsütjük. Amikor
majdnem kész, a fóliát levesszük, a fészkeket sajtszeletekkel beborítjuk, és a sütőbe visszatolva ráolvasztjuk.
Köretként párolt rizst kínálunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre