Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal töltött karaj

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiverjük, mint a rántani való húst.

A darált húsba keverünk 2 főtt, finomra összetört tojást, 2 nyers tojást, és egy kis zsírral, borssal, sóval kidolgozzuk. (Lehet finomra vágott petrezselymet és kevés zsemlemorzsát is beletenni.)

Kis halmokat rakunk a kivert húsra a masszából, lehet főtt tojásból kis szeletet is rátenni. Feltekerjük, cérnával összekötjük vagy fogpiszkálóval összetűzzük.

Forró zsíron megpirítjuk, fehérborral (esetleg vízzel) feleresztjük. A levébe teszünk 1 fej vöröshagymát egészben (bevagdosva), babérlevelet, zöldpaprikát, paradicsomot, borsot, majd puhára pároljuk.

Köretként párolt rizst és burgonyakrokettet kínálunk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss