Elkészítés: Felhevített olajon megfuttatjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gombát, a paprikát, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, majoránnával, petrezselyemmel fűszerezzük, kb. 15 percig pároljuk.
Közben a tésztát sós, ételízesítős vízben megfőzzük, leszűrjük, kevés olajjal összekeverjük. Sós vízben puhára főzzük a brokkoli rózsáit, gyenge szárait, leszűrjük és apróra összevágjuk.
A tojásokat összekeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a tésztával, a húsos ragúval, a brokkolival és a sajt felével.
A tésztát kiolajozott hőálló tálba simítjuk, meghintjük a maradék reszelt sajttal, és 200 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig, enyhe pirulásig sütjük.
Tálalásnál tejföllel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre