Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Darált húsos sertésrolád

default user icon
1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 szelet sertéstarja vagy karaj
  • 10 szelet gépsonka
  • 10 vékony szelet füstölt sajt
  • 20 dkg darált hús
  • 2 db zsemle
  • 2 db tojás
  • petrezselyemzöld
  • bors
  • majoránna

Elkészítés

    Elkészítés: A sertéshúst kiklopfoljuk, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, félretesszük.

    Elkészítjük a tölteléket: 2 db zsemlét vízbe áztatunk, jól kicsavarjuk, és 20 dkg darált hússal, 2 tojással összekeverjük, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemzöldet teszünk bele.

    A húsra 1 szelet gépsonkát fektetünk, arra 1 szelet füstölt sajtot, és erre 1 kanál tölteléket teszünk. Felcsavarjuk, és tepsibe vagy tűzálló tálba rakjuk. Egy kis olajat, és kis vizet öntünk alá.

    Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 40 percig pároljuk. A fóliát levéve még 20 percig szép pirosra sütjük.

    Rizibizivel vagy szerecsendiós burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin