Daragaluska /grízgaluka/

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 db tojás
  • 3 evőkanál étolaj
  • 6 evőkanál búzadara
  • bors
  • szerecsendió
  • vágott petrezselyem

Elkészítés

    Elkészítés: A tojást és a sót villával jól felverem, hozzáadom az olajat, a grízt és a fűszereket. Jól összekeverem, és fél óra pihenés után a levesben vagy külön vízben kifőzöm.

Megjegyzés

Ne ijedj meg az olaj mennyiségétől! Csak akkor főzöm külön, ha több napra lesz, egyébként finomabb, ha a levesben fő.

Pataki Józsefné
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Görög Adrienn 4 évvel ezelőtt
Tényleg nem esik szét, nagyon jó recept! Én legközelebb a szerecsendiót azért kihagyom...
dr. Szilágyi- Németh Lilla 6 évvel ezelőtt
Már sok receptet kipróbáltam, de vagy szétfőtt, vagy kemény lett! Nekem ez sikerült a legjobban. Egy kis sütőport tettem hozzá azért! :)

Hasonló Receptek