Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt rendelte Danny DeVito egy budapesti bisztróban - és imádta!

default user icon
MME
Újabb rajongója akadt a magyar gasztronómiának: Danny DeVito Budapesten a Déryné Bistroban kóstolta meg a túrógombócot, és a vendékkönyvbe írtak tanúsága szerint el volt ájulva tőle!

Mégiscsak lehet ebben a "varázslatos Budapest"-dologban valami, hiszen az itt forgató világsztárok, akik a világot bejárták keresztül-kasul, és sok csuda dolgot láttak, nem nagyon tudnak innen úgy elmenni, hogy valamitől ne lennének elájulva: az építészetünk, a közvetlenségünk, a humorunk bűvöli el őket legtöbbször - és persze a konyhánk. A túrógombóc, például. 

Legutóbb Danny DeVitót kapták lencsevégre amint a Déryné Bistro teraszán üldögél,a hatalmas rattan fotelek egyikében, és, mint az az  étterem instaoldaláról kiderült, az elégedett arckifejezés az arcán egy csodálatos túrógombócnak köszönhető.

A 74 éves DeVito egy hete érkezett Budapestre, Harry Haft című, egy profi boxoló valós történetét feldolgozó, II. világháború utáni években játszódó dráma forgatására. A filmet az Esőember és a Jó reggelt, Vietnám! rendezője, Barry Levinson jegyzi.

EZ VOLT AZ ÉHEZŐ JENNIFER LAWRENCE KEDVENC ÉTELE BUDAPESTEN >>> 
MEGLEPTE EGY FŐVÁROSI ÉTTEREM DOLGOZÓIT ARNOLD SCHWARZENEGGER - FOTÓ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss