Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Esztétikum és funkcionalitás a kerttől a konyháig: megérkeztek az új Curver termékek!

A Curver elrugaszkodik az eddig megszokott formavilágtól és arra törekszik, hogy új stílust teremtsen!

Az otthon vagy bármely egyéb helyiség kialakításakor a tárolás kérdéskörét nem elég  csak gyakorlatias szemmel megközelíteni. Ahhoz, hogy a beltér – úgy az otthoni, mint az irodai – ideális összhangban legyen, elengedhetetlen a letisztult kivitelezés és az egyedi mintázat összehangolása.

A Curver termékei tervezése során a magas minőségű műanyag, az eredeti design és a legújabb trendek garantálják termékeink megvalósítását, melyek nem csak praktikusak, de otthonunk ékeként is szolgálhatnak. Meggyőződésünk, hogy nincs olyan végső felhasználói cél, amelynek ne tudnánk eleget tenni, illetve olyan jellegű formaminta, amelyet ne lennénk képesek előállítani vásárlóink, felhasználóink számára.

Tárolók és kerti bútorok

A Curver kínálatában megtalálhatóak a „műrattan” termékeket, melyek a szövött rattan hatású felületükkel illetve a műanyag tartósságával és könnyed kezelhetőségével van összehangolva.

Külső terekre - mint a kertek, teraszok vagy balkonok - a „Lifestyle” termékvonal kerti bútorait ajánljunk, ami elegáns és formabontó, a természeti hatásoknak is ellenáll.

Ételtárolóktól a szerszámosládákig

A bel- és kültéri termékcsoporton kívül egyéb más, különféle használati célokra alkalmas kategóriákból is megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket: sokszínű konyhai ételtárolók; funkcionális, ugyanakkor elegáns fürdőszobai szennyeskosarak; modern tárolók, rendszerezők a szekrényeinkbe; valamint kedvenc mesehősöket ábrázoló tárolódobozok a gyermekek számára. Emellett még megemlíthetjük a multifunkcionális szerszámos ládákat, vagy akár az állateledel tárolására alkalmas tárolóinkat („petlife”), valamint számos egyéb termék kategóriát széles, divatos színválasztékban.

A Curver termékvilága az esztétikumot és a funkcionális elrendezést egyszerre képviseli. A technológiai innovációknak és a formatervezésnek köszönhetően – ami egyben filozófiánk alapja – a lakótér minden egyes terét képesek vagyunk el- és berendezni.  Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes használója úgy érezze, hogy otthonát a Curver termékei teszik stílusossá.

A Curver minden olyan ötletet és innovatív megoldást megtestesít, mely érdekes, egyedi és egyben stílussal bír.

A Smart Cook üveg ételtartók felhasználása széleskörű: étel tárolására és felszolgálására, sütőben és mikróban történő melegítésére valamint hűtésre egyaránt használható. Ideális étel melegítésére köszönhetően a fedélen elhelyezett szelepnek. Hűthető, mikróba és sütőbe helyezhető: -40°C- +300°C-ig hőálló. Sütőben csak fedél nélkül használható! Fedele kíváló minőségű BPA mentes műanyagból, alja hőálló boroszilikát üvegből készült.
Előnyei: 
100%-os hermetikus záródás  
100% higéniát biztosít a beépített tömítésnek köszönhetően 
100% BPA mentes
Könnyen tisztítható
Fagyasztható
Mikrózható
Sütőbe helyezhető (tető nélkül)
 
CURVER PARTI KÍNÁLÓTÁL >>>  
Praktikus négyszögletes ételtároló sütemény és szendvicsek tárolására és szállítására. A kézreálló fogantyú segít a szálításában, kiválóan alkalmas a családi piknikre. Ideális konyhaasztalon, hűtőszekrényben, szekrényben való alkalmazásra. Az ételtárolónak köszönhetően a sütemények és a harapnivalók hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A termék élelmiszerrel való kapcsolatra feljogosító tanúsítvánnyal rendelkezik.


 
CURVER KEREK TORTABÚRA >>> 
Kivételesen praktikus ételtároló sütemény, szendvics és egyéb harapnivaló szállítására. A kézreálló fogantyú segít a szállításában, tökéletesen alkalmas a családi piknikre. Alkalmazható a konyhaasztalon, hűtőszekrényben, szekrényben. Ételtárolónknank köszönhetően a süteményeink hosszabb ideig megőrzik frissességüket. Válaszd a legjobb minőséget és a kényelmes használatot. A termék élelmiszerrel való kapcsolatra feljogosító tanúsítvánnyal rendelkezik.


 
CURVER "ESSENTIALS" KEVERŐTÁL 3,5L >>> 
Kiváló minőségű műanyagból készült praktikus tál ételek keverésére. Nagy kapacitású, praktikus és kivételesen tartós. A speciális forma megkönnyíti a keverő tartását és a kis mennyiségű krémek és süteménytészták keverését. Az edény talpa speciális anyagból készült, amely megelőzi a tál elmozdulását, így az edény stabilan tapad az aljzatra és nem csúszik ki a kézből. A termék élelmiszerrel való kapcsolatra feljogosító tanúsítvánnyal rendelkezik!

most kedvezményes áron vásárolhatja meg ezeket a konyhai kiegészítőket a hónap végéig - A CURVER OLDALÁN! >>>!

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss