Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A cukkinit félkarikára vágjuk, a mangót szeletekre, a zsenge zöldhagymákat félbe és nagyobb darabokra. Sós vizet teszünk fel forrni a tésztának. A lazacot kockákra vágjuk.
A halat sózzuk, borsozzuk, és a vaj felén 2-3 perc alatt körbesütjük.
A maradék vajon megfuttatjuk a zöldségeket, rátesszük a curryt, elkeverjük, majd az alaplével felöntjük. Beletesszük a tejszínt, a mangót, és az elősütött halat. Összepároljuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a citromlevet.
A forró vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük, és összeforgatjuk a halas raguval. Azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre