Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és jó alaposan megszórjuk a curryvel. Lefedve legalább 3 órát állni hagyjuk, közben néha megkeverjük. A paprikákat apró kockákra vágjuk. 15 dkg vajon üvegesre pároljuk, beletesszük a fűszeres csirkemellet, ha kevés levet enged, nagyon pici vizet teszünk még hozzá. Ha puha a csirke, a tejszínben elkeverünk 1 kanál lisztet, ezt ráöntjük a csirkére, utána sózzuk, borsozzuk, curyvel megszórjuk, és egyet forralunk rajta. A rizst hagyományos módon megfőzzük, majd ízlés szerint mazsolát és vajon megpirított török mogyorót adunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre