A gránátalmát felvágjuk, magjait kiszedjük, félretesszük. A muffinformákat kapszlikkal kibéleljük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A lisztet, a sütőport és a kakaóport egy keverőtálban összekeverjük. A puha margarint a tojást, az eritritet a baracklekvárt robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a gránátalma magocskákat is. a tésztát muffinkapszlikba kanalazzuk, és előmelegített 180 fokos sütőben, 20 perc alatt készre sütjük. Amíg sül, a Hulalát habbá verjük, a mascarponét az eritritporral kihabosítjuk, végül a két krémet óvatosan összeverjük.
A krémet a kihűlt muffinok tetejére halmozzuk, egy sima csöves habzsák segítségével. Végül rozmaring ágacskákkal díszítjük, és egy kevés porcukorral, vagy poreritrittel megszórjuk.