Elkészítés: A vajat robotgép segítségével habosra keverjük. A porcukrot a liszttel, a keményítővel és a sütőporral elvegyítjük, és a vajkrémre szitáljuk, hozzáadjuk a vanília kikapart belsejét, és 1-2 evőkanál jéghideg vízzel alaposan összekeverjük. Fóliába csomagolva hűtőszekrénybe tesszük legalább 1 órára.
Pihentetés után a tésztából gyorsan 38 darab cseresznye nagyságú golyót formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk. Mindegyik tetejét villával egy kicsit megnyomjuk /laposabb és mintás lesz/.
Előmelegített sütőben 175 fokon tepsinként 12 percig sütjük, miután kihűltek, porcukorral meghintjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre