Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukor néküli csokoládét dob piacra a Nestlé

default user icon
MME
Annak ellenére, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz, az új gyártási módszerrel a csokoládé ugyanolyan édes marad.

Egy új csokoládégyártási módszert fejlesztett ki a Nestlé, így ezentúl hozzáadott cukor nélküli édességet tudnak majd gyártani – írta a Fortune-re hivatkozva a hvg.-hu.

Az új eljárás érdekessége, hogy ugyanolyan édes lesz a végtermék, amit úgy érnek el, hogy a a kakaóbab eddig fel nem használt részeit is beépíti a gyártási folyamtba.

Az első, hozzáadott cukor nélküli édességeket természetesen, mint eddig minden újdonságát Japánban dobja piacra a Nestlé. Eleinte csak a KitKatnél próbálják ki az új receptet, amelyben így 40 százalékkal kevesebb cukor lesz, mint a hagyományos KitKatben.

MEGÉRKEZETT! EURÓPÁBAN IS KAPHATÓ LESZ A RÓZSASZÍN KITKAT! >>> 
VIGYÉL SZERENCSECSOKIT A VIZSGÁKRA: MEGÉRKEZETT HOZZÁNK IS A ZÖLD KITKAT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss