Elkészítés: Az olajon a vöröshagymát megpároljuk, s kis idő után a húst is hozzáadjuk. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
A cukkinit és a padlizsánt (hámozás után) karikákra vágjuk.
Egy hőállótálat kivajazunk, és meghintjük zsemlemorzsával. Két tojásból sűrű, sós palacsintatésztát készítünk. Ebbe beleforgatjuk a padlizsánkarikákat, és tepsibe pakoljuk, majd rásimítjuk a dinsztelt darált húst. Erre tesszük a cukkinikarikákat, s kicsit
sózzuk.
Majd a 2 tojást, 2 kanál búzadarát, a tejfölt összekeverjük, és ráöntjük a tetejére. Megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben rózsaszínre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre