Előkészítés: A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, a húsát uborkagyalun legyaluljuk.
Elkészítés: A lisztet elkeverjük az ételízesítővel és kevés sóval, és a szeleteket egyenként beleforgatjuk. Felforrósítjuk az olajat, és aranysárgára sütjük benne a szeleteket. Konyhai törlőkendőre szedjük, felitatjuk róluk a felesleges olajat. A mártogatóhoz a joghurtot simára keverjük a citromlével, a cukorral és kevés sóval. Hozzáadjuk az apróra vagdalt majoránnalevelet (belemorzsoljuk a majoránnavirágot), és máris kínálhatjuk a ropogós cukkinicsipsz mellé.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 239 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre