Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Cukkini rukkolás zöldborsópürével töltve

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db cukkini
  • 25 dkg zöldborsó
  • 2 szál újhagyma
  • 2 marék rukkola
  • 1 db lime leve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek olivaolaj
  • 2 ek tejföl
  • bors
  •  
  •  

Elkészítés

    1. A főtt zöldborsót, a rukkolát és az újhagymát krémesre mixeljük a tejföl lel, kevés lime lével, majd sózzuk, borsozzuk.
    2. Az egyik cukkinit kb 4 cm-es hasábokra szeleteljük és karalábévályóval kis gömböket vályunk ki belőlük, amiket később felhasználunk.
    3. A másik cukkinit zöldséghámozóval óvatosan vékonyra szeleteljük.
    4. Páclevet készítünk: a lime levét az olajjal és egy zúzott fokhagymával, sóval elkeverjük, majd beleforgatjuk a cukkiniket.
    5. Forró felületen megpirítjuk, majd a kis vályatokba beadagoljuk a zöldborsós – rukkolás pürét és a szeletelt cukkinikkel, natúr golyócskákkal tálaljuk.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin