Elkészítés: A húst kockára vágva hagyományos pörkölt alapra teszem főni annyi vízzel, hogy ellepje. A tetejére ráteszem a negyedekre vágott paradicsomot és paprikát, apróra vágott fokhagymát. Sóval és borssal ízesítem, és hagyom főni. Míg a hús fő, a megtisztított burgonyát apró kockára vágom (kb. 1cm), a tarhonyát pedig kevés olajon világosbarnára pirítom. Ha a hús már majdnem megfőtt, hozzáadom a burgonyát és a pirított tarhonyát. Ha szükséges, apránként vizet adok hozzá, míg minden puhára fő. Vigyázat, ekkor már hamar leéghet az étel! A végeredménynek egy sűrü, lé-szaft nélküli szinte össze áló ételnek kell lennie.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre