Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Csülkös pacal

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Csülkös pacal

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 18
  • Elküldve: 7

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az előfőzött, félkész pacalt először megabáljuk (hideg sós vízben feltesszük főni babérlevéllel, kevés citromlével).

A sertészsíron üvegesre dinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, ezután hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és paprikát, majd a tűzről lehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát.

Miután elkészült a pörköltalap, hozzáadjuk a megabált pacalt és a felszeletelt csülköt, ezt követően fűszerezzük sóval, őrölt borssal, őrölt babérlevéllel, zúzott fokhagymával és erős csöves paprikával. Majd fél liter vizet öntünk rá, amit főzés közben folyamatosan pótolni kell.

A végén adjunk hozzá egy kis majoránnát, és ha szükséges, akkor tovább ízesítjük.

Megjegyzés:

A receptet Fekete Józsefné küldte. Köszönjük!

Fotó: AS

Ajánlott receptek



Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 2 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2012. október 15. (hétfő) 19:26
    víz helyett száraz vörösborral a z igazi:)
Receptválogatás
Tavaszi finomságok
Amikor a természet újjászületik, mi is vágyunk a friss ízekre. Spárga, zsenge karalábé, újkrumpli, friss saláta és spenót, eper, rebarbara, bodza és akác, mind-mind tányérunkra kívánkoznak!
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Marhapörkölt bográcsban Marhapörkölt bográcsban
Tojásos-kukoricás töltött paradicsom Tojásos-kukoricás töltött paradicsom
Csirkemájas fasírt tepsiben Csirkemájas fasírt tepsiben
Tojásos-sonkás sajttekercs Tojásos-sonkás sajttekercs
Sonkás-sajtos pupusas Sonkás-sajtos pupusas
Fokhagymás-tejfölös sütőtökkrémleves Fokhagymás-tejfölös sütőtökkrémleves
Vaníliás-epres piskóta Vaníliás-epres piskóta
Gránátalmás pohárkrém Gránátalmás pohárkrém
Tejszínes-ribizlis epertorta Tejszínes-ribizlis epertorta
Citromfüves túrókrémmel töltött körte Citromfüves túrókrémmel töltött körte
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124329_balkon110.jpg Paradicsomot a balkonra!

Unjuk a zöldséges standok áruit? Szeretnénk egy kicsit magunk is kertésszé válni? Íme, néhány tipp, hogy tudunk igazi zöldség…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124327_sarga110.jpg Színpompás egészség

Az élénk színű növények, gyümölcsök és zöldségek mind-mind egy dologról árulkodnak: fittségről és életerőről. Lássuk, miben és…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124325_jinjang110.jpg Harmonikus diéta

Mi az a jin-jang diéta, és miért jó?

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124323_yoghurt110.jpg Miért jó a joghurt?

Táplálkozási szakértők szerint még a tejnél is egészségesebb. Lássuk, miért játszik egyre fontosabb szerepet az egészséges…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/116000/116598_sparga-110.jpg Tavaszi nyitány zsenge fehér spárgával

Ha nagyobb tömegben megjelennek az első zsenge spárgakötegek a piaci standokon – minden kétséget kizáróan kezdetét veszi a…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124321_alvas110.jpg Szuper diéta trükk!

Hogyan segít a fogyásban a 14-es szám?

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124319_rizs110.jpg Rizs: a kelet kenyere

Napjainkban a legtöbb betegség összefüggésben áll a helytelen táplálkozással. A rizs kiváló alapanyag az egészség megőrzésében!

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124317_vas110.jpg Mi a teendő vashiány esetén?

A vas az egyik legfontosabb nyomelem a szervezet számára. Mivel a vashiány tünetei szerteágazóak, nem is gondolnánk, mi minden…

Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
Mindmegette Piactér
előző recept
következő recept