Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csülkös lencsegulyás csípős parasztkolbásszal, tejfölösen

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A lencsét előző nap megtisztítom, megmosom, s beáztatom a csülök főzőlevébe.

Másnap a zöldségeket megpucolom, s tetszőlegesen felvágom. Hozzáadom a lencséhez, fűszerezem, s 45 percig főzöm.

Közben a csülköt felkockázom, a kolbász héját lehúzom, s felszeletelem. A levesbe teszem. 5 perc után tálalok.

Merek a levesből, kanalazok rá tejfölt. Kenyérrel fogyasztom.

Megjegyzés

Az előző bejegyzésben:
Főtt füstölt sertés hátsócsülök
Ígértem, hogy rövidesen közzéteszem a csülök felhasználásával készült ételeket. Nos, az első. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss