Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csülkös karfiolsaláta

mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A füstölt csülköt egy éjszakára hideg vízbe áztatom, másnap friss vízben puhára főzöm. A karfiolt rózsáira szedem, enyhén sós vízben puhára főzöm, leszűröm, hagyom hűlni.

Salátás tálamban elkészítem a mártást: a paprikát kicsumázom, közepes kockákra vágom. Az ecetet a mustárral összekeverem, a félfőre vágott hagymával, a porcukorral elkeverem, sózom, a kukoricaolajat lassanként, szinte cseppegtetve belekeverem. A pirospaprikával meg a felaprított kaporral fűszerezem.

A füstölt, főtt csülköt kicsontozom, felkockázom, beleteszem a mártásba, hozzáadom a rózsáira szedett karfiolt, hidegen tálalom.

Megjegyzés

Tartalmas étel. - Nanasnani

Ezek is érdekelhetnek

Friss