Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csörögefánk

Hozzávalók

  • 40 dkg liszt
  • 2 dkg cukor
  • 10 dkg hideg vaj
  • 4 db tojássárgája
  • 1/2 dl rum vagy rumaroma
  • 1 tk citromlé
  • 1 dl tejföl
  • olaj
  • porcukor (a tálaláshoz)
  • lekvár (a tálaláshoz)

Elkészítés

Megjegyzés

Egy kis darab tésztával ellenőrizhetjük az olaj hőfokát. Akkor jó, ha a tésztadarab elkezd sülni, de nem ég meg hirtelen. Ha habzik az olaj, az azt jelzi, hogy lehűlt, így várjunk a következő adag sütésével addig, amíg újra fel nem forrósodik.

gasztrogabo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin