Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csopaki pecsenye

MME MME
1 4.4/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, és falatnyi darabokra szeljük. A gombát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük. A paprikát, paradicsomot megmossuk, apróbb darabokra vágjuk. A fokhagymát áttörjük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a szalonnát. Hozzátesszük a hagymát, és megpirítjuk. A húst belekeverjük, és kb. 15-20 percig pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, a borsót, a paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Vegyes körettel tálaljuk.

Megjegyzés

Tipp: Ha dupla adagot főzzünk, a maradékból vacsorára gyrost készíthetünk. Kiflire, zsömlére tesszük az ételt, és majonézzel, ketchup-pal meglocsoljuk.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss