Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verem. A sárgákat a cukorral fehéredésig keverem, majd apránként hozzáadom a kakaót és a szódabikarbónával elkevert lisztet. A két masszát összevegyítem. Sütőpapírral bélelt formába öntöm, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm.
A krémhez a pudingport a tejjel alaposan összekeverem. A vajat a cukorral és a rummal kikeverem. A tejszínt kemény habbá verem. A három krémet vegyítem, majd az olvasztott csokoládét is belekeverem.
A három lapba vágott tortát kívül-belül alaposan megkenem a krémmel. A tetejét csokoládéforgáccsal díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre