Elkészítés: 1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A muffinformákat kibéleljük papírral vagy kivajazzuk.
2. Az étcsokoládét apróra vágjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a kakaóporral és az étcsokival. A tojásokat habosra verjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt. A tojásos masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd simára keverjük.
3. A tésztát a formákba töltjük, majd a meggyeket belenyomogatjuk a tésztába. Kb. 20-25 percig sütjük.
4. A kész muffinokat 5-10 percig a formákban hűlni hagyjuk, majd utána egy tálcára kiszedjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre