Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csokoládés mandarin

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg étcsokoládé
  • 6 db mandarin
  • tengeri só (nagy szemű)

Elkészítés

    1. Az étcsokoládét feaprítjuk, majd egy kis lábasban kevergetve megolvasztjuk vízgoz felett. Közben kibélelünk sütopapírral egy nagyobb tepsit.
    2. A mandarinokat megmossuk, majd meghámozzuk, a gerezdeket szétválasztjuk, a fehér puha belső héjat pedig gondosan eltávolítjuk.
    3. A gerezdeket egyenként az olvasztott csokoládéba mártjuk, majd mindent a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük. A csokis felüket megszórjuk egy kevés nagy szemu tengeri sóval, aztán hűvös helyre, vagy hűtőbe tesszük 30 percre, hogy kissé megszilárduljon a csokibevonat. Tengeri só helyett egyébként tört mogyoróval is megszórhatjuk. 

    SZILVALEKVÁRRAL TÖLTÖTT TEPERTŐS PAPUCS 

    ZSERBÓ (EREDETI RECEPT SZERINT TORTAFORMÁBAN SÜTVE) 

    EGYTOJÁSOS CSOKIS PISKÓTA 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin