Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Összekeverjük a lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és a kakaóval. Egy másik tálban kissé felverjük a tojást, és hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a margarint vagy olajat, a kefírt. Alaposan összekeverjük. Ehhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, de nem kevergetjük sokáig, épp hogy csak egynemű tésztát kapjunk.
A tészta felét a formákba adagoljuk, mindegyikbe teszünk 1 darab Raffaellot, majd befedjük a tészta másik felével.
20-25 percig sütjük. Ha kész, 10 percig pihentetjük a sütőformában.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre