Elkészítés: A kekszet daráljuk le (vagy tegyük egy zacskóba, és a sodrófával törjük össze morzsalékosra). A csokoládét és a földimogyorót éles késsel vágjuk fel apró darabokra.
Ezután tegyük egy tálba az összes hozzávalót - a tortabevonó kivételével -, majd gyúrjuk alaposan össze. (Ha túl lágy lenne a massza, akkor tegyünk hozzá még 1 teáskanál keményítőt).
Az összegyúrt masszát ezután tegyük be a hűtőbe 1-2 órára, hogy kellően megkeményedjem, könnyen formázható legyen, és az ízek is kellően összeérjenek.
Pihentetés után a masszát vegyük ki a hűtőből, majd formáljunk belőle gombócokat.
A tortabevonó csokoládét vízfürdő fölött olvasszuk fel, majd vonjuk be vele a golyókat. Ezután helyezzük rácsra, és hagyjuk, hogy a csokoládé teljesen megszáradjon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre