Elkészítés: Először a piskótát készítjük el! Keverd habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáld a lisztet tálba, és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozd össze úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze.
Öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd aranysárgára - akkor készült el, ha a teteje kissé elkezd barnulni. A megsült piskótát kis ideig hagyd a sütőben hűlni, majd rácsra borítva húzd le róla a sütőpapírt, fordítsd meg, és hagyd teljesen kihűlni.
A krémhez a tojást a cukorral és a tejjel jól dolgozd el, majd forrásig főzd. Ezután a csokoládét olvaszd fel benne, majd hagyd hűlni. Ha már teljesen hideg, a margarinnal keverd habosra.
A piskótát vágd ketté, és töltsd meg a csokoládés krémmel.
A tetejét illetve az oldalát kend meg olvasztott csokoládéval, és tetszés szerint díszítsd!