Elkészítés: Egy nagyobb edényben vizet forralunk. Mikor a víz felforrt, az edényre teszünk egy kisebbet, amiben felolvasztjuk a csokoládét és a vajat.
Egy másik edényben habosra keverjük a tojások sárgáját a cukorral, hozzáadjuk a lisztet és az olvasztott csokit. A tojásfehérjéket habbá verjük, és óvatosan a csokis masszába forgatjuk.
Kivajazunk 4-5 hőálló csészét vagy pici sütőtálat, és elosztjuk benne a masszát. Egy tepsibe 1 cm magasan vizet öntünk, ebbe állítjuk a tálkákat, és 20-25 perc alatt 200 fokon megsütjük. (A masszának fel kell jönnie, a tetejének pedig egy kicsit megpirulni...)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre