Elkészítés: A tojásfehérjét a cukorral gőz fölött felverjük, majd hozzákeverjük a diót. Én zacskóba szoktam belekanalazni, majd a zacskó végét kivágom, és sütöpapírral bélelt tepsibe formázok belőle kis kifliket. Lassú tűzön megsütöm. A kifli nagyságától függő a darabszám (nekem mindig 50 fölött sikerül). Amíg sül, a tejből, lisztből, kakaóból, pudingporból sűrű krémet főzök, majd ha kihűlt, belekeverem a margarint és a porcukrot. A kihűlt kiflicskékre az előző zacskós eljárással krémet teszek (de lehet a speciális krémformázóval is), majd 15 percre a hűtőbe teszem. A tortabevonót gőz felett felolvasztom, majd 1 kanál margarint teszek bele. A hűtőből kivett kifliket ebbe mártogatom, majd ismét a hűtőbe teszem. 1/2 óra múlva fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre