Elkészítés: A puha margarint a tojásokkal és a cukrokkal, valamint a fűszerekkel jól kikeverjük géppel, majd hozzáadjuk a lisztet, a tejfölt, a sütőport, a citromhéjat, és ezt már kézzel keverjük tovább.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy 30 x 32 cm körüli tepsit zsírpapírral vagy alufóliával kibélelünk, ebbe belesimítjuk a masszát.
Az almákat megpucoljuk, kicsumázzuk és felkockázzuk. Ezeket az almakockákat szépen sorban lerakjuk, a sorok közé csokidarabokat és lekvárpöttyöket teszünk.
Betoljuk a sütőbe, és kb. 30 percig sütjük (tűpróba).
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre