Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral összekeverjük,a habbal váltakozva hozzáadjuk a cukorral kikevert tojássárgájához. Sütőpapírral bélelt tortaformában tűpróbáig sütjük.
Elkészítjük a krémet: a pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot főzünk, lehűtjük. A kihűlt pudingot robotgéppel krémesre keverjük, majd a porcukorral habosra vert margarint is hozzáadjuk, végül a kakaóport is belekeverjük.
A kész piskótát 3 részre vágjuk, a csokis krémmel megkenjük a rétegeket, az egész tortát is bevonjuk vele a végén. Csokidarával vagy más csokis dísszel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre