Elkészítés: A vajat habosra keverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáit. A lisztet elkeverjük a kakaóval és a szalalkálival, és hozzátesszük a vajas keverékhez. Felverjük a tojásfehérjéket kemény habbá. Nagyon óvatosan előbb egy kicsit, majd az egészet beleforgatjuk a vajas masszába. Sütőpapírral bélelt tepsiben kb. fél órát sütjük. Ha beleszúrok egy fogvájót és nem ragad rá tészta, akkor kész. Hagyom kihűlni, lehúzom róla a papírt, félbevágom, megkenem lekvárral, és csokit olvasztok a tetejére. (Ma a megmaradt húsvéti nyuszik kerültek rá.)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre