A töltelék hozzávalóit egy tálban botmixerrel krémesre keverjük.
A tésztához a szobahőmérsékletű vajat vagy margarint összekeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztbe szórjuk a kakaóport, a sütőport és a sót, majd a cukros-tojásos keverékhez öntjük. Végül beleöntjük a tejet, és az egészet egy sima, kissé folyékony tésztává keverjük.
Kivajazott, lisztezett, 26x34-os tepsibe egyenletesen belesimítjuk a tészta felét, majd egy spatula segítségével rákenjük a tésztára a túrós tölteléket, majd a maradék tésztát.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük hűlni.
A vajat jól kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tojássárgájával. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, és azonnal a krémhez öntjük, majd alaposan összekeverjük. Végül a kihűlt sütemény tetejére kenjük.
Betesszük a hűtőbe, hogy a csokimáz megszilárduljon, majd tálalás előtt egyforma kockákra vágjuk.