Elkészítés: 2 tálat veszünk elő: egyet a nedves, egyet pedig a száraz hozzávalókhoz. Összekeverjük alaposan a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a szódabikarbónát és a fahéjat, a másik tálban pedig a tojást, a cukrot, az olajat, a kefírt és a vaníliás cukrot, majd ehhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, belekeverjük az apró darabokra tört étcsokit, a pürésített banánt, a málnát és a rumot/konyakot, majd az eperdzsemet. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt muffinformába, kb. mindegyik forma feléig. 15-18 perc sütés elég neki, tűpróbával ellenőrizzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre