Először a mézet összeolvasztjuk a vajjal és hagyjuk kicsit hűlni. Hozzáadjuk a porcukrot és a tojások sárgáját, majd kevergetve a fűszerkeveréket és a tejfölt.
Ezután beleforgatjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. Kanállal jól elkeverjük. Egy tálba rakjuk és lefedve a hűtőben pihentetjük egy éjszakát.
Enyhén vizes kézzel diónyi golyókat sodrunk belőle, amiket sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatunk, egymás között helyet hagyva. 180 fokon, hőlégkeveréssel kb. 8-10 perc alatt megsütjük. A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk az olajjal, és megforgatjuk benne a puszedlikat. Megszórjuk egy kevés cukorkával és a sütőpapíron hagyjuk, amíg a csokoládé megszilárdul.