Elkészítés: A 2 csomag pudingport 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk /nem kell sokáig a tejben hagyni/, és egy nagyobb üvegtál aljára egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejénre puding kerül, végül a meggyel diszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra hütőbe teszük. Tálalásnál kis adagokat szedünk belőle, és tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre