Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csokis-mascarponés pohárdesszert

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg mascarpone
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 ek porcukor
  • 1 dl hideg habtejszín
  • 15 dkg kakaós keksz
  • őrölt fahéj
  • 10 dkg csokis drazsé

Elkészítés

    1. Egy nagyobb tálban habosra keverjük a mascarponét a vaníliás cukorral és a porcukorral. Egy másik tálban  kemény habbá verjük a tejszínt. Néhány kanálnyit félreteszünk, a többit óvatosan a mascarponéhoz forgatjuk.
    2. A kakaós kekszet mélyhűtőtasakba tesszük, és nyújtófával finomra törjük. Összeforgatjuk egy csipet fahéjjal, ezután hozzákeverjük a csokis drazsét.
    3. A morzsás-drazsés keverék felét szétosztjuk a kelyhekbe, majd rákanalazzuk a tejszínes mascarponét, és a tetejére halmozzuk a maradék kekszes keveréket. A félretett tejszínhabbal díszítve tálaljuk.

      Pohárdesszerteket itt találsz még >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin