A mákos réteghez a tojásokat a cukrokkal és a margarinnal habosra keverjük. A lisztet a mákkal és a sütőporral elvegyítjük, majd a tejjel váltakozva a margarinos habos egyvelegbe keverjük. Az előkészített tepsibe simítjuk.
A piskótához a tojások fehérjét a cukorral felverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgáját és a vizet, összekeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet. A mák tetejére ráöntjük a kikavart piskótatésztát.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük. Tepsiben hagyjuk kihűlni, majd tálcára borítjuk, a papírt lehúzzuk róla. A piskóta az alja a süteménynek.
A krémhez a tejet a liszttel, a vaníliás cukorral és a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal együtt jó krémesre keverjük és a süteményen szépen elsimítjuk.
A tejszínt felmelegítjük, a csokoládét apróra tördeljük és felolvasztjuk benne. A tűzről lehúzva a vajjal simára keverjük, majd rácsorgatjuk a süteményre. A tálcát az asztalhoz ütögetjük, hogy szépen elterüljön a bevonat. Jól lehűtjük és szeletelhetjük.