Elkészítés: A tészta hozzávalóiból egy nagy tepsiben vizes kakaós piskótát készítek, és kb. 30 perc alatt 150 fokon megsütöm.
A vaníliás krémhez a tojásfehérjét felverem, mikor a hab kemény, a cukor felét belekeverem. Közben a tejet felforralom, a pudingokkal és a maradék cukorral kemény krémet készítek belőle. A forró krémhez hozzáadom a keményre vert habot, és 5-8 percig állandó keverés közben összefőzőm.
A kész krémet a csokis piskótára simítom, majd a keményre vert tejszín a tetejére kenem. A fehér tetejét díszíthetjük kakaóporral, csokireszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre