Nem arról van szó ugyanis, hogy a hússal és zöldséggel megpakolt kebabot nyakon öntik egy méretes adag csokoládéöntettel!
Az alaphelyezet stimmel: forog a rúdon egy szép nagy tömb csokoládé - amely tejcsokiból és fehér csokoládéból áll - azonban ahelyett, hogy sütnék, ahogy a húst, épp az ellenkezőjét teszik vele: fagyasztják, hogy szépen szelhető jégkrémforgácsokkal tudják teletömni az édesszájú vendégek kebabját.
Itt a tészta sem a hagyományos módon készül, a különlegességet ugyanis nem pitában vagy tortillában szervírozzák, hanem egy palacsintaszerű tésztában.
A kérhető szószok is igen változatosak: a klasszikus csokis és karamellás mellett az igazán bátrak csípős csiliszósszal is kipróbálhatják a különlegességet.
"Olyan sok jégkrémező és fagyizó létezik, én valami mást, valami újat akartam létrehozni" - mondta Nadaraj Shanker, tulajdonos.
Ha szeretnéd kipróbálni a csokis kebabot, keresd a Flavours nevű helyet Londonban.