Összekeverjük a fehérjeport és a kókuszlisztet, majd hozzáadjuk a mogyorókrémet és alaposan összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a mandulatejet 2 részletben, és közben addig gyúrjuk, amíg formázható masszát nem kapunk.
A masszát 3-4 részre osztjuk, és csokiszeleteket formázunk belőle, majd mindet minimum 1 órára a hűtőbe tesszük.
Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk. Ecsettel megkenjük vele a szeleteket, és visszatesszük a hűtőbe pihenni.
Fagyasztható is, ha egyszerre több szeletet készítesz. Ötlet: csokis protein helyett használhatsz vaníliásat is, és akkor mogyorókrém helyett használj apró bogyós gyümölcsöt (pl. áfonyát). Variálhatod még zabpehellyel és kókuszreszelékkel is. Csak az ízlésed és a fantáziád szab határt. :) - Gyuszó
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!