Liszteket egy tálba szitáljuk, beletesszük a száraz alapanyagokat, majd összemorzsoljuk a margarinnal, a tojással plusz egy pici tejjel, és jól összedolgozzuk.
A tésztát két cipóra osztjuk, majd vékonyra nyújtjuk, és tetszőleges formával kiszaggatjuk, és egymástól kicsit távolabbra egy sütőlemezre helyezzük őket. A maradék tésztát újra összegyúrjuk és kiszaggatjuk.
A krémhez a pudingot a cukorral együtt, a tejben megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, kihabosítjuk, majd beleforgatjuk a felvert tejszínhabot.
Az elkészült krémet habzsákba töltjük, majd a képen látható módon megtöltjük vele a korongokat. Pár órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Hétvégére készítettem saját elgondolásom szerint, és nagyon nagy sikere volt a családban! Nagyon finom lágy, krémes, szinte elolvad a szádban, ahogy megkóstolod. Szeretettel ajánlom mindenkinek! - Zsanette íz világ Gastro&Konyhája
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!