Elkészítés: A tojásfehérjéket csipetnyi sóval kemény habbá verjük. 2 evőkanál vaníliás cukrot hozzáadunk, majd tovább verjük, ha kész, betesszü a hűtőbe.
A tejszínt felverjük 2 kanál cukorral, majd óvatosan összekeverjük az előző habunkkal, és így rakjuk újra hűtőbe.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk (én raktam hozzá pár csepp olívaolajat.) Ha kihűl az olvasztott csoki, a hűtőből kivett habunkhoz adjuk, óvatosan elkeverjük, és további 3 órára hűtőbe tesszük.
Reszelt csokoládéval és gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre