Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült zöldséges pisztráng egyszerűen

60 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
  • 4 db pisztráng
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 3-4 db csicsóka
  • pár szem vargánya gomba (vagy sampion)
  • 7-8 db koktélparadicsom
  • 1 db tv paprika
  • 1 cukkini
  • 2 szelet füstölt szalonna
  • végén snidling hagyma

Elkészítés

  1. A pisztrángokat sós borsos fűszervajjal bekenjük, félretesszük.
  2. A zöldségeket felszeleteljük. A tepsit olivaolajjal kikenjük és kibéleljük és felszeletelt zöldségekkel belefektetjük.
  3. A zöldségekre fektetjük a fűszervajas pisztrángokat, ráteszünk mindegyikre 1-1 szelet füstölt szalonnát, majd lefóliázva 180 C fokos előmelegített sütőbe tesszük.
  4. 30 perc után a fóliát levesszük és pirosra sütjük. A végén összevágott snidlinggel díszítjük.

Megjegyzés

nagyon ajánlom, mert nagyon finom, egészséges, és nem tartalmaz felesleges szénhidrátot. - errejo

Ezek is érdekelhetnek

Friss