Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csőben brokkoli tonhallal

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg brokkoli
  • 20 dkg tonhakonzerv
  • 12 dkg natúr krémsajt
  • 1,25 dl félzsíros tej
  • 1/2 db citrom reszelt héja
  • 1 ek petrezselyemzöld
  • 25 g zsemlemorzsa
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. Puhára főzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd alaposan lecsepegtetjük, majd a brokkolit, és a lecsepegtetett, feldarabolt tonhalat egy tűzálló edénybe (pl. jénaiba) tesszük.
    2. Egy edénybe tesszük a felmelegített Philadelphia krémsajtot és a tejet addig, míg a krémsajt fel nem olvad. Ezután a reszelt citromhéjat és a petrezselyemzöldet a hozzáadjuk a szószhoz, majd miután elkevertük a brokkolis tonhalra öntjük.
    3. A zúzott fokhagymát a zsemlemorzsához keverjük, majd a brokkolis tonhal tetejére szórjuk. Előmelegített sütőben, 190 °C-on (gázsütőben 5-ös fokozat), 10 perc alatt világosbarnára sütjük. 

Megjegyzés

Recept: Philadelphia

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin